Marc Free Ontwerp

Aan het begin van het proces neem ik de omgeving onder de loep door een team van industrie-experts, vandaar ook de naam van ons bedrijf: Daft Free retail Design. Natuurlijk zijn er voor elke taak de technische aspecten zoals robotica, metaalfabricage, vector graphics en interface ontwerp en etc. maar de fysieke en de proces aspecten zijn het belangrijkst.

Mikal Loewen (Mikal Loewen) en ik staan beiden bekend om onze sleutelconcepten. Zoals u waarschijnlijk weet, waren wij de eersten die het medium multisim gebruikten met hogere, gebogen meubelen. Ons bedrijf, Daft Free Design, ontwikkelt al meer dan twintig jaar frisse en fascinerende ideeën. Onze sleutelconcepten omvatten niet alleen minimalistische meubelontwerpen, maar ook frenetieke eigentijdse meubelstukken. En weet u wat? Het is niet bepaald allemaal gekkigheid. Het is eerder vreemd, maar op een goede manier; meer dan dat, maar nog steeds even sterk. 🙂

Noel Meys (Noel Meys) is sinds 1996 een wereldwijd freelance grafisch ontwerper.

Noel Meys is gespecialiseerd in branding en packaging design, met een bijzondere focus op Japanse manufacturen en buitenlandse bedrijven. Noel begon zijn carrière bij het creatieve bureau van het Verenigd Koninkrijk, Soho Designs, voordat hij bij de hoofdpraktijk van Soho Designs in Nederland ging werken. Na vier jaar verhuisde Noel naar Los Angeles waar hij zijn baan kreeg bij Soho outlets. Wat is die baan? Om te werken met ontwerpers van wereldklasse en om de bewegwijzering van de winkels te maken. In een tijd waarin het mogelijk was om artwork in een groot formaat afbeelding te verwerken, moest Noel de grafische elementen gebruiken om een bewegwijzering te ontwikkelen die het ontwerp van de winkel en de naam van het bedrijf overbracht. Na een tijdje vond de slogan zijn plaats in zijn werk en vandaag wordt hij gebruikt in al hun winkels.

Ik ben ook zeer verheugd om de voltooiing aan te kondigen van een Free Design concept project als eerbetoon aan mijn vriend Dr. Yablon. Bekend om zijn unieke lichtstyling is Overcom Garden ontwikkeld. Toen er in eerste instantie contact werd opgenomen met Overcom werd de concept visie voorgesteld. De klant vond het een goed idee en nadat het was uitgewerkt werd het eigenlijke ontwerp uitgevoerd. Prachtig! Een veel voorkomend geografisch probleem blijkt de onzorgvuldige projectie van het lichtvolume op de vlakken naar gelang de ruimtelijke contouren aldaar. De oplossing voor dit probleem is dit moderne oculente ontwerp. Alleen de tijd zal leren of er een harde en snelle grens is aan de ontwikkeling-vooruitgang. Maar dat is in de toekomst. Vandaag roepen we iedereen toe die van ontworpen verlichting houdt. Het is de enige weg!

Marc Platschorre

Kosten van de roeping.

Werken met een OV-scherm, bij het ontwerpen van het deel van de tafel dat je in dit project ziet.

De afbeelding hierboven toont een van mijn typische meerjarenprojecten. Net als bij de desktop projecten bekijk ik de architectuur en visualiseer ik de oplossing tussen verschillende opties. In dit geval was het doel om het cirkelvormige, rasterloze ontwerp met de scherpe, afgeronde boven- en onderkant te creëren met de perfecte ondersteuning voor ons OV-scherm, dat op zijn beurt zou voldoen aan de eis van een vriezer op het moment van martingale.

Lees meer:
Interieur design Utrecht 
Interieurontwerp Utrecht

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *