Hoe kiest u een CPA?

typisch in een administratiekantoor, zijn er accountants en accountants/advocaten.

Hoe kies je de accountant:

Een CPA is een mens. Kijk eens naar zijn of haar nalatigheden. Is de persoon die het bedrijf gaat controleren zeer georganiseerd en efficiënt? Overweeg mensen die met CPA firma’s werken. Kijk naar hun ervaring. Is het administratiekantoor dat u benadert echt ervaren in het zakendoen en het vergroten van uw audit leads? ‘Totdat de waarnemer begint na te denken over personen die voor eigen R.O.C.-firma’s werken, begint hun naam belletjes te rinkelen.

Probeer door alle interviewvragen heen te komen en ter zake te komen, vergeet niet dat we in het internettijdperk leven. Je hoeft er niet heen te gaan en de accountant te ontmoeten. Je kunt die dichtstbijzijnde val omzeilen. En stel een lijst met vragen samen tot één grote vraag. Zoals: Hoeveel jaar ervaring in de laatste twee jaar vak? Kunt u ons, voordat het gesprek begint, een suggestie geven over de CPA die hij misschien vertegenwoordigt? Is hij ervaren in onderhandelen en argumenteren? Is hij een partner in een beursgenoteerde onderneming? Heeft hij een graad? Zijn opleiding moet kwalificaties bevatten in de volgende categorieën: IP (Information Technology), auditing, accounting, consulting, tax, financial, business, budgetten, geld, bank, investeringen, T.B.A (Tax Audit Reports), positie- en budgetmanagement.

In het begin moet je praten over wat deze CPA doet en hoe hij het doet.

U moet zijn risico’s en financiële betrokkenheid begrijpen. In de orkestrale sociale zekerheid, pensioen, en andere vormen van employee benefits.

U kunt het hebben over de factureringsprocedures van deze CPA, contracten, hoeveel het kost, of een CPA al dan niet reclame moet maken voor zijn honoraria, en hoe u de account kunt aanvragen.

Als er een honorariumregeling is, moet u praten over de diensten die hij zal leveren. U moet veel vragen stellen, zodat hij zal uitleggen dat u met hem praat over uw budgetplanning.

Hij moet je aanraden om je in te schrijven voor echeck. Hij kan u ook adviseren en Cru fray oplossen

Als je je gezondheid analyseert, moet je het over iets anders hebben. Neemt u voor uw gezondheid? Heeft u verlichting nodig van medicijnen? Wat is het risico op ziekte?

U kunt het hebben over de behoeften van uw gezin; moeten zij worden geholpen door de CPA? Zorg ervoor dat u kunt praten over belastingadviezen, premies, vrijstellingen en aftrekposten.

Lees meer:
Boekhouding Tilburg

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *