Biologisch vlees hondenvoer is het beste om te geven

bio vlees voor honden Zwolle

Onze honden zijn voor de rest van hun leven onze zorg, en het is belangrijk dat we ze voorzien van vlees dat vrij is van chemische toevoegingen. Hoewel ze onze metgezellen, vrienden en beschermers zijn, is het belangrijk dat we ze vlees geven dat vrij is van chemicaliën. Aangezien hun systeem is ontworpen om vlees te eten en hun lichaam hen in goede conditie houdt, is het ook belangrijk dat wij hen een niet-chemisch dieet geven en dat opvolgen met een goed gezondheidsregime.

Hoe weten we dat het vleesmeel dat we onze honden geven vrij is van chemicaliën?

Bio vlees voor honden in Zwolle is vrij van chemicaliën moet de versheid ervan garanderen. Sinds de komst van chemische additieven in hondenvoer heeft het lang geduurd voordat de meerderheid van de hondeneigenaren zoveel mogelijk chemicaliën niet meer gebruikte. De reden, omdat versheid een gemakkelijk te testen ingrediënt is. Er is niets beters voor een hondenliefhebber dan een verpakking hondenvoer te zien en een sterke chemische geur te ruiken.

Vóór 2007 gebruikten veel hondenvoerbedrijven zoveel mogelijk kunstmatige additieven om hun winst en de populariteit van hun merken te vergroten. Aangezien veel van deze additieven ongezond zijn, zouden ze niet aanwezig mogen zijn in het voedsel dat honden eten. Veel hondenvoerbedrijven hebben boetes betaald om te voorkomen dat ze werden beschuldigd van het veroorzaken van kanker en problemen die hun product op dieren zou kunnen hebben. Hoewel de boete op zich een grote prestatie is, zijn veel bedrijven tot nu toe niet disciplinair gestraft en is er dus geen echt bewijs dat het hondenvoer additieven bevat.

Alles voor uw hond om gezond een goede voeding te hebben

Alles suggereerde dat de veilige manier om de vitaminen in hondenvoer te verhogen is om achtergrondwespen toe te voegen aan ingeblikt hondenvoer. Dit is waar het hele idee van het gebruik van enzymen in zelfgemaakte hondenbrokken vandaan kwam. Zelfgemaakt hondenvoer suggereert dat je deze vitaminen direct aan het voer kunt toevoegen, in plaats van dure hondensupplementen te moeten kopen. Dit is beslist gunstiger voor de hondenliefhebber dan het rondsjouwen van grote hoeveelheden supplementen. Je kunt zeker af en toe supplementen gebruiken, maar het is misschien meer iets voor een bedrijf (ik bedoel echt een bedrijf) dat je vitaminetherapie geeft.

Vitaminen zijn zo belangrijk voor onze huisdieren dat het fijn is dat we ze bijna alles geven wat ze nodig hebben. Grote rassen hebben zeker de extra hulp nodig om gezond te blijven. Ik weet zeker dat velen van jullie het nieuwsbericht hebben gezien over de grote terugroepactie van hondenvoer een paar jaar geleden. Terwijl dat gebeurde, was de goede oude vitamine R degene die genomen moest worden. Als u een serieuze huisdiereigenaar bent, dan weet u wat voor geweldige vitaminen zoals deze zijn voor uw hond.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.