Tarieven hest van de wege van asten advocaten eindhoven

Helder over de kosten

(tarieven en voorwaarden)

 

Natuurlijk is het van belang om te weten wat de kosten van de rechtsbijstand voor u zijn. Daar informeren wij u graag zo duidelijk mogelijk over. We bekijken eerst of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand (een toevoeging). Als dat het geval is dan maken wij daarvan gebruik, omdat dit voor u het voordeligst is.

Als blijkt dat u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt spreken wij met u een vergoeding af voor de werkzaamheden, in beginsel tegen een uurtarief van         € 180,00, exclusief BTW. Eventueel kunnen we ook, als de zaak zich daar voor leent, met u een vaste prijsafspraak maken.

Gefinancierde rechtshulp

Wanneer u als cliënt in aanmerking komt voor de door de overheid gefinancierde (gesubsidieerde) rechtshulp op basis van de Wet op de Rechtsbijstand betaalt u voor de rechtshulp alleen een eigen bijdrage. Er wordt dan voor u gewerkt op basis van een toevoeging. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en vermogen en wordt vastgesteld door de Raad voor Rechtsbijstand.